logo

Ontspannen..... het woord zegt het al..... laat alles los wat aangespannen is..... even helemaal tot rust komen. Voel je jezelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heb je last van pijnlijke spieren en een gespannen gevoel na een zware werkweek? Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt. Ook als je prima in je vel zit, kan een massage erg prettig zijn. Ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen. 

De naam ontspanningsmassage zegt het eigenlijk al. Alles is erop gericht om je tot ontspanning te brengen. Een ontspanningsmassage is niet alleen puur genieten… de massage  kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.

Een ontspanningsmassage zorgt voor een diepe ademhaling, ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, stimuleert de bloedsomloop van de spieren en de huid en stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. deze ontspanningsmassage brengt je optimale ontspanning. Je kunt heerlijk genieten van deze massage, je lichaam komt volledig tot rust zodat je geest ook de kans krijgt om tot rust te komen.

Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress (bijv. spanningshoofdpijn, chronische vermoeidheid, stijve nek en rug, slaapproblemen) worden verzacht. Ook zul je merken dat met een ontspanningsmassage je lichaam en geest in balans worden gebracht waardoor je makkelijker tot rust komt. Je bent beter bestand tegen invloeden van buitenaf en minder gevoelig voor stress! Hoe je je voelt erna is bijna niet te omschrijven… dit moet je echt zelf een keer ervaren!

Tijdens de ontspanningsmassage worden je rug, schouders, nek, armen, handen, benen en voeten gemasseerd met trage en knedende massagebewegingen. Uiteraard wordt de ontspanningsmassage aangepast aan je persoonlijke behoefte.Je kunt kiezen voor een hele lichaamsmassage of een gedeelte hiervan.

Na een afspraak ben je van harte welkom en wordt je in een ontspannen sfeer ontvangen door zachte muziek en de heerlijke geur van etherische oliën.

Cadeautip

Nieuwsbrief

Go to top